GDPR

 

Den nye databeskyttelsesforordning (GDPR) træder i kraft den 25. maj.

Vi har derfor opdateret vores privatlivspolitik.

Har du inden for de sidste 2 år deltaget i hundetræning eller rettet henvendelse vedr. f.eks. træning er du en del af vores database,
Er du tilfreds med dette, og ønsker du at fortsætte med at modtage e-mails
fra os vedr. træning og andre arrangementer (herunder julegåtur), behøver du ikke at gøre noget

Foretrækker du at blive fjernet fra vores database, skal blot sendes os en e-mail. Skifter du mening, har du til enhver tid mulighed for at gentilmelde dig på vores hjemmeside.

De personlige data som Dyreadfærdsklinikken har, kan blandt andet være dit navn, e-mail adresse, telefon- og mobilnummer.

Anvendelse af dine personoplysninger

Vores behandling af personoplysninger vil til enhver tid ske i overensstemmelse med god databehandlingsskik og reglerne i lov om behandling af personoplysninger samt dansk lovgivning i øvrigt.

De oplysninger, du giver til os, kan være dit navn, adresse, e-mail adresse, telefonnummer. Nogle af disse informationer kan henføres til dig som person, mens andre ikke kan. Oplysningerne bliver brugt til at gøre det muligt for os at opfylde de aftaler, vi indgår med dig, om modtagelse af tilmelding, kursusprogram samt arrangementer.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med tilmelding eller ønske om at få tilsendt kursusprogram vil som udgangspunkt blive slettet 2 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har deltage i kursus eller rettet henvendelse med forespørgsel. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerheds-foranstaltninger således, at personoplysninger ikke kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.